perjantai 27. kesäkuuta 2014

Räpsyripset


En oo täällä blogin puolella vielä maininnutkaan, että kävin noin 3 viikkoa takaperin ottamassa ripsienpidennykset. Oon jo kauan aikaa haaveillut omista räpsyripsistä ja päätin nyt testata, että minkälaista se elämä ripsienpidennysten kanssa on. Ja no pakkohan se on myöntää, että ihanat nämä on. Niin helppoa kun ei tarvi sitä ripsiväriä käyttää ja illalla kasvojen pesu sujuu puolet nopeammin kuin aikaisemmin. Kallista puuhaa tämä kuitenkin on ja toisena miinuksena on se, että ripset pysyy nättinä vaan sen viikon ajan, ennen kun niitä alkaa pikkuhiljaa tippua pois ja ne alkaa sojottamaan ihmeellisiin suuntiin. Eli tästä ripsien laittamisesta ei tuu mulle mitään jatkuvaa hommaa. Päätin, että käyn kerran ne huoltamassa ja sen jälkeen otan ne pois. Ihanaa kuitenkin, kun saa tämän kesän olla käyttämättä ripsiväriä. Tekee hyvää mun herkille silmille tämä meikittömyys :)

with love, Ida-Maria

4 kommenttia:

 1. Miekin kävin tänään pitkästä aikaa ottamassa ripsienpidennykset! :) Miulla pysyi edelliset tosi nätteinä sen neljä viikkoa, että ei miulla kyllä viikossa menny ollenkaan huonoon kuntoon.... :O Toivottavasti nää mun uudetkin kestää... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiva! No siis ei nää mun ripset nyt kolmen viikon jälkeen missään aivan järkyttävässä kunnossa oo, kyllähän näillä naamaansa voi näyttää :D Kirjotin ehkä vähän tyhmästi tohon, tarkotin että viikon jälkeen ne alkaa pikkuhiljaa mennä huonompaan kuntoon ja musta olis kiva jos ne pysyis kauemmin samannäkösenä kun ne oli just laitettuna :D Mutta kiva jos sulla on kestänyt hyvin! :)

   Poista
 2. Ah räpsyttimet ♡ itellä oli Ripsenpidennykset melkeen vuoden. Nyt olen ollut ilman pouolivuotta. Tekisi mieli kyllä laittaa uudestaan :) näyttäis aamusta ja huoletummalta ja helpottaahan nuo huomattavasti; kun ei tarvitse ripsivärillä sohia ja muutekin silmät näyttää hyvältä vaikkei laittais luomiväriäkään. Harmi tosiaan että on niin kallista puuhaa :((

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo voin uskoa, että näihin jää koukkuun, varsinkin kun sulla oli ne noin kauankin vielä! Ja jepp, aivan oikeessa oot, ei tarvi nähdä yhtään vaivaa ja silmät näyttää näteiltä :) Niinpä...:(

   Poista