maanantai 2. kesäkuuta 2014

Ylioppinut

Photos by Ida

Meikä on ylioppilas!! Lauantai oli kokonaisuudessaan ihana päivä. Aamulla saatiin lakit päähän koulun juhlassa ja sen jälkeen juhlittiin mun yo-juhlia meillä kotona. Illalla mentiin vielä kaikkien meijän koulun abien kanssa syömään ja sen jälkeen vietin vielä ihanan illan ihanien ihmisten kanssa. Lauantailta on tulossa kuvia, kunhan saan muokattua ne ensin.

Mitäs ootte muuten mieltä tuosta mun yo-mekosta? Kengät ja mekko on molemmat tilattu nellyltä, tosin tuo mekko ei ihan näyttänyt tuolta alunperin. Se oli nimittäin maksipituinen kun sen tilasin, mutta päätin viedä sen ompelimoon lyhennettäväksi. Ja ainakin mun mielestä se on kivempi noin lyhyenä. Oon huomenna muuten lähdössä pikavisiitille Helsinkiin. Mulla on iltapäivällä pääsykokeet siellä, enkä ole lukenut pätkääkään, niinpä tuun vastaamaan jokaiseen kysymykseen väärin :D No ei se mua haittaa, meen vaan kattomaan vähän minkälaista se pääsykoemeininki siellä on. 

with love, Ida-Maria

12 kommenttia:

 1. Onnea vielä tuhannesti <3 Oot ollut todella kauniina ja oikein hehkut näissä kuvissa <3 Mekko on ihan sun näköinen, eli aivan ihana!!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! <3 Aww kiitos hirmusesti Emilia, mä ihan punastun näistä sun ihanista kehuista :D

   Poista
 2. Hurjasti onnea!:) Muuten tosi ihana mekko sulla<3

  VastaaPoista
 3. paljon onnea sulle ♥! ja vitsi miten upee asu, rakastuin tohon mekkoon :)!

  VastaaPoista
 4. Hurjasti onnea lakista - ja älyttömän kaunis mekko, kengät ja sinä! <3

  VastaaPoista
 5. Voi miten ihania kuvia ja hirmuisesti onnea ! :)

  VastaaPoista
 6. Tosi kauniita kuvia ja asukin on ihana! :) Paljon onnea vielä näin jälkikäteen!

  VastaaPoista