maanantai 18. elokuuta 2014

Au revoir tristesse

DSC_0507 DSC_0486 DSC_0528 DSC_0456-horz DSC_0501
Photos by Laura

Bomberjacket Zara/ top Ginatricot/ skirt Vila/ shoes Converse/ bag H&M/ watch Michael Kors

Miksi maksihameet näyttää kuvissa niin tyhmältä? Käytän kokopitkiä hameita aika usein, koska ne on niin mukavia ja niiden kanssa sopii lähes mikä vaan, mutta tosi harvoin tulee just sillon otettua asukuvia. Varmaan just sen takia koska mun mielestä maksihameet ei ollenkaan pääse oikeuksiinsa kuvissa. Tämäkin oli vähän tällainen kahdessa minuutissa koottu asu, mutta eihän kaikkien asujen edes tarvitse olla sellaisia viimeisen päälle mietittyjä.

Toi kukkakuosinen bombertakki on ollut muuten aivan huippuhankinta. Muistan kun ihastuin siihen Zarassa pari (?) vuotta sitten, mutta harkitsin sen ostoa koska olin sitä mieltä, ettei sille tule kovinkaan paljon käyttöä. Ostin sen kuitenkin yhden kaverini painostuksen takia ja siitä lähtien se on kuulunut kaappini kulmakiviin. Sitä ei ole näkynyt asukuvissa juurikaan, koska se on just sellanen vaate jonka puen päälleni kun kaikki muu tuntuu väärältä. Ehdottomasti mun yksi suosikkivaate. Ei kuulu ihan jokaisen tytön vaatekaapin kulmakiviin kukallinen bomberi, mutta mun kaappiin kuuluu :)

with love, Ida-Maria

8 kommenttia:

 1. Voii vitsit miten kauniita kuvia ;)♡ todella upea asukokonaisuus! Ehkä parhaimpia mitä oon täällä vähään aikaan nähny :)♡ ja pakko sanoa että tuo takki kyllä kruunaa kokonaisuuden :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi olipa monta kohteliaisuutta, kiitos paljon ihana <3

   Poista
 2. Upea asu ja kuvat! :) Katoin iteki joskus tota takkia, nyt vähän harmittaa etten ostanu :D

  http://www.miakoski.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Voi harmi, sitä tuskin enää löytyy...

   Poista