maanantai 12. tammikuuta 2015

My year 2014

Palataan vielä hetkeksi vuoteen 2014 ja muistellaan mun viime vuotta muutaman kuvan muodossa. Mulla on itse asiassa aika paljon kuvia viime vuoden puolelta vielä julkaisematta mm. kuvia Sveitsistä ja julkaisen niitä luultavasti jossain vaiheessa.
2014 oli ehdottomasti mun elämäni paras vuosi tähän mennessä. Niin paljon ihanaa tapahtui ja sain kokea todella paljon uusia asioita. Menin mukavuusalueeni ulkopuolelle ja ymmärsin, että pärjään myös yksin. Musta tuli itsenäisempi ja opin paljon uutta. Tapasin tosi paljon uusia ihmisiä ja sain uusia ystäviä. Matkustin paljon, kävin Italiassa, Ranskassa, Unkarissa ja Sveitsissä. Täytin 19-vuotta ja valmistuin ylioppilaaksi keväällä. Mun vuoteen kuului paljon ylä- ja alamäkiä. Vietin paljon ihania hetkiä mun ystävien kanssa, nauroin vedet silmissä ja nautin elämästä täysillä. Kun taas välillä oli tosi rankkaa ja itkin enemmän kuin koskaan. Mutta kaikesta on noustu ja päästy yli. Mun välivuosi on ollut aivan mahtava, oon niin iloinen, että uskalsin lähteä Britanniaan aivan yksin. Uskomatonta ajatella, että asuin oikeasti kolme kuukautta vuodesta 2014 Englannissa, Brightonissa. Ja vaikka se oli välillä rankkaa, niin en vaihtais sekuntiakaan siitä pois!

Vuodesta 2015 ei luultavasti tule niin tapahtumarikas kuin viime vuosi oli. Toivon kuitenkin, että tästä vuodesta tulee upea ja, että voin muistella tätä vuotta vuoden päästä hyvillä mielin :)

With love, Ida-Maria

2 kommenttia:

  1. APUA MITEN IHANIA KUVIA<33 sun vuosi kuulostaa kyllä aivan ihanalta <33

    VastaaPoista